Proton X70 Yang Baru

Proton X70 yang baru

Kereta Sewa Ampang

Geely Boyue adalah SUV hibrid minimum yang dicipta oleh pembuat kereta Geely China. Pada mulanya mahu digerakkan sebagai komponen susunan Emgrand di tengah-tengah peningkatan, Boyue digerakkan sebagai item percuma di bawah tanda Geely pada 26 Mac 2016. Di pasaran Amerika Selatan, SUV ini ditawarkan dengan nama Geely Emgrand X7 Sport, yang dimasukkan ke dalam subdivisi item Geely Emgrand. The Boyue disusun oleh kumpulan yang dipandu oleh Peter Horbury, pelan luar kenderaan menyertai komponen sosial Cina adat dengan dialek acuan semasa. Sejak penghantaran, Boyue telah mendapat banyak pertimbangan dalam mengiklankan kenderaan China.

Proton X70

Proton X70 adalah varian pemacu tangan yang betul daripada Geely Boyue dengan kontras pemulihan yang kecil. Proton X70 tidak memberikan segmen bersendirian kepada model Proton semasa.

Artikel Berkaitan : Sewa kereta ampang bersama karloop

Salah satu pemikiran pelan utama yang merupakan salah satu jenis kepada X70 dilihat pada gril depan, yang disifatkan sebagai “menenun tanpa had”, contoh yang dimotivasi oleh batik dan ukiran kayu Malaysia di luar, serta pada pembesar suara merangkumi di dalam SUV. Krom yang merangkumi gril juga adalah komponen juara lain, kerana bentuknya termotivasi oleh busur, salah satu senjata biasa yang digunakan sebelum ini. Harimau Malaya adalah sumber motivasi, melihat bagaimana kucing besar dapat ditemui pada imej yang berbeza seperti The National Emblem of Malaysia (Jata Negara dalam Bahasa Melayu) dan dengan jelas, logo Proton. Di sepanjang garis ini, permukaan badan yang kuat X70 dan konfigurasi headlamp mengingatkan badan dan mata harimau, ciri keperibadian Proton. Selain perubahan gaya, SUV juga mendapat rangka kerja infotainment berasaskan Android GKUI untuk berfungsi dengan sewajarnya di Malaysia.

Sejarah

Pada 4,519 mm panjang, 1,694 mm lebar dan 1,694 mm tinggi, pengukuran X70 dan panjang jarak roda pada 2,670 mm tidak dapat dibezakan dengan Geely Boyue. X70 dipamerkan sebagai SUV C-seksyen. X70 menyoroti lampu projektor. Halogen untuk variasi Standard 2WD dan LED untuk variasi alternatif. Lampu X70 menaikkan sepenuhnya LED dan roda pada X70 adalah lebar 17 inci untuk variasi Standard 2WD, 18 inci untuk variasi Eksekutif 2WD dan AWD dan 19 inci untuk variasi Premium 2WD. Semua variasi termasuk lampu kabus LED depan dan Proton X70 dicipta dalam enam warna: Snow White (semua variasi), Armor Silver (semua variasi selain Executive AWD), Jet Gray (semua variasi kecuali Standard 2WD), Cinnamon Brown (Eksekutif 2WD dan Premium 2WD sahaja) dan Red Fire (Premium 2WD kerana ia adalah).

Artikel Berkaitan ; https://www.karloop.com.my/kereta-sewa-ampang/

Reka bentuk dalaman

Penutup tonneau, rangka penulen udara, menaikkan lubang udara, mempercepatkan penyejukan zon dua kali, mengalihkan suis roda, kecondongan dan penyesuaian penyesuaian, campuran meter LCD, mengunci laluan masuk fokal dengan bolt automatik dan tolak mula menangkap sama sekali standard dalam sorotan berkaitan.

Sepanjang jajarannya, unit kepala Proton ‘GKUI’ ditawarkan dengan 8 “skrin sentuh, pengakuan suara, tumpahan muzik dalam talian, laluan, rangkaian telefon bimbit, ketersediaan Bluetooth dan Wi-Fi 4G. Tally Speaker adalah 6 pada variasi Standard 2WD , 8 pada variasi Eksekutif 2WD dan AWD dan 9 pada variasi Premium 2WD. Perhatikan bahawa variasi Premium 2WD mendapat kegunaan pengakuan suara tambahan.